Vilkår og betingelser for tilmelding til nyhedsbrev

Tak for din interesse for vores nyhedsbrev.

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

Airfryeropskrifter.dk

Kolstrupvej 24

7200 Grindsted

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@airfryeropskrifter.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder relevante tilbud, specialrabatter, inspiration, og nyheder. Vi hader spam lige så meget, som du gør. Derfor forsøger vi altid at sende interessant og relevant indhold. Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger i bunden af hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du din emailadresse. Vi bruger emailadresserne tilmeldt vores nyhedsbrev til målrettet markedsføring og sender nyhedsbreve med nyheder, inspiration, tilbud og specialrabatter. Vi benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve, som derfor er vores databehandler. Du kan læse mere om Mailchimp og beskyttelse af data under ‘Videregivelse.’ Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at benytte afmeldingslinket, som medfølger nederst i hvert nyhedsbrev.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores website samt markedsføre produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse

Vi benytter os af MailChimp og Facebook som platforme til at udsende nyhedsbreve fra og til at lave målrettet markedsføring på. MailChimp og Facebook anses derfor som vores databehandlere. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt streng fortrolighed om disse. Frameldelse sker ved at benytte unsubscribe-linket i bunden af nyhedsbrevet i din mail.

Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at Facebook og MailChimp er medlem af EU – U.S Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor et sikkert grundlaget for vores overførsel af personoplysninger såsom mailadresser til MailChimp og/eller Facebook.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet eller rettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet eller rettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.