Handelsbetingelser

Betingelser

Når du handler på Airfryeropskrifter.dk’s shop, handler du med Airfryeruniverset v/Britt Andersen, CVR 40999167 og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt

Danmark

Fragt koster fra kr. 45 – kr. 50 til nærmeste udleveringssted (uden omdeling). Her er der mulighed for at vælge levering med DAO eller GLS

Fragt koster kr. 50 ved hjemmelevering med DAO

Alle bestillinger er med sporingskode og forsikring.

Der vil være mulighed for aftale om afhentning på shoppens adresse. Her kontaktes shoppen på shop@airfryeropskrifter.dk eller mobil 31209992 for nærmere aftale

Sverige

Fragt koster kr. 65 – til nærmeste udleveringssted (uden omdeling) ud fra den indtastede faktureringsadresse. Levering foretages af DHL/BRING

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 2-4 hverdages leveringstid. Til Sverige, skal påregnes 4 – 6 hverdage.

(Leveringstiden – også på bøger der er på lager – kan være længere i ferieperioder)

Betaling

Betaling kan foretages med et Visa/Dankort, Visakort, Mastercard og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms

Du modtager en særskilt faktura på din ordre via e-mail, når ordren er gennemført og betalingen er modtaget.

Har du ikke mulighed for betaling med de gængse betalingskort kan shoppen kontaktes på shop@airfryeropskrifter.dk eller mobil 31209992 for alternative betalingsmåder.

Returnering og fortrydelse af køb

Signerede varer og udsalgsvarer kan ikke fortrydes.

Du kan fortryde dit køb af varer foretaget på Airfryersopskrifter.dk’s shop indenfor 14 dage efter, du har modtaget varerne. Ønsker du at fortryde købet, skal du give besked til vores kundeservice på mail shop@airfryeropskrifter.dk, inden de 14 dage er gået, og derefter sende varerne sammen med en kopi af fakturaen til vores returadresse for webshoppen:

Airfryeruniverset v/Britt Andersen

Att.: Britt Andersen

Kolstrupvej 24

7200 Grindsted

Du har selv ansvaret for varer, du ønsker at returnere, indtil de er modtaget hos os. Dvs. du skal selv betale omkostningerne, hvis varerne bliver beskadiget eller forsvinder under transporten, ligesom du også selv dækker forsendelsesomkostningerne ved returnering.

Når du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret ved køb og returnere varerne til os, skal du være opmærksom på, at du kun modtager det fulde købsbeløb for varerne retur, hvis varerne er i normal stand og uden videre kan sælges igen som ny vare til fuld pris til en anden kunde.

Er årsagen til returnering, at du har modtaget en forkert eller beskadiget vare fra os, betaler vi forsendelsesudgifterne.