Tomatsalat med kylling, forårsløg, mozzarella og små aspargespakker i baconsvøb

Tomatsalat med kylling, forårsløg, mozzarella og små aspargespakker i baconsvøb

Tomatsalat med kylling, forårsløg, mozzarella og små aspargespakker i baconsvøb

Tomatsalat med kylling, forårsløg, mozzarella og små aspargespakker i baconsvøb

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

500 gram kylling inderfilet

1 spsk. kylling krydderimix (andet krydderi kan også anvendes)

Olie

3 forårsløg

350 gram cocktailtomat og mini peberfrugt mix (eller lige dele cocktailtomater og peberfrugt)

4 røde blomme tomater

1 spsk. olivenolie

1 spsk. basilikum

Salt og peber

1 bøf mozzarella

1 bundt friske asparges, ca. 250 gram

1 pakke bacon i skiver

Evt. lidt friske krydderurter til pynt

Fremgangsmåde:

Bland kylling godt med olie og krydderier i en skål eller en pose. Læg de krydrede kyllingestykker ned i airfryer grillpanden eller direkte i airfryer kurven. Giv dem 8 minutter ved 180 grader, vend dem og giv 4 minutter mere. Tag dem ud af airfryeren og læg dem til side.

Skyl imens tomaterne og skær de små cocktailtomater i halve og blomme tomaterne i kvarte. Skyl og skær mini peberfrugterne i skiver, halver de store skiver. Skær forårsløgene ud i fine skiver. Bland tomat, forårsløg og peberfrugt med olie, basilikum, salt og peber. Riv mozzarella kuglen ud i små stykker og bland den i salaten.

Bræk den træede ende af aspargesene og del hver asparges i 3 dele. Rul pakker af 3 stykker asparges ind i en skive bacon. Der bliver ca. 10 små asparges pakker i baconsvøb.

Læg asparges pakkerne på airfryer grillpanden eller direkte i airfryer kurven. Giv dem 6 minutter ved 200 grader, vend dem og giv dem de sidste 2 minutter.

Bland kyllingestykkerne i tomatsalaten og top med aspargespakkerne i baconsvøb. Drys evt. med lidt friskhakkede krydderurter

Tilberedt i Philips XXL

image_pdfimage_print
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *