Squash ruller med flødeost, bacon og mandler

Squash ruller med flødeost, bacon og mandler

Squash ruller med flødeost, bacon og mandler

Til ca. 12 – 15 små squash ruller

Ingredienser:

1 squash
Salt og peber
Lidt olie

5 skiver bacon
75 gram flødeost naturel
40 gram mandler
Ca. 1 dl cremefraiche
Frisk persille

Tilbehør: Double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) – hvis man kun tilbereder et lag squash skiver ad gangen er racken ikke nødvendig.

Fremgangsmåde:

Skyl og skær squashen i meget tynde skiver, behold skrællen på. Jeg brugte et mandolinjern, men man kan også bruge en kartoffelskræller. Spray skiverne med olie og krydr med salt og peber.

Læg squash skiverne i airfryer kurven og brug en double layer rack, for at kunne tilberede 2 lag squash skiver ad gangen. Læg en ovnfast kniv henover det øverste lag, så ikke de flyver op i varmelegemet under tilberedning. Giv dem 5 minutter ved 200 grader.

Tag squash skiverne op af kurven og læg herefter bacon skiverne i airfryer kurven sammen med de grofthakkede mandler. Giv det 9 minutter ved 180 grader.

Imens smøres hver skive squash med et tyndt lag flødeost og rulles herefter sammen. Kom en lille skefuld cremefraiche på toppen af hver rulle.

Når bacon og mandler er færdige i airfryeren kommes det i en skål, hvor man knuser/knækker baconen i lidt mindre stykker og blander den godt sammen med mandlerne.

Fordel bacon og mandler over squash rullerne og drys med friskhakket persille.

Tilberedt i Philips XXL

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *