Spidskålslasagne med hakket oksekød, hytteost, parmesan og basilikum

Spidskålslasagne med hakket oksekød, hytteost, parmesan og basilikum

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Spidskålslasagne med hakket oksekød, hytteost, parmesan og basilikum

Til 3 personer

Ingredienser:

1 løg

3 små chili (kan undlades og mængden kan varieres efter smag)

Olie

Evt. hvidløg

600 gram hakket oksekød

Salt og peber

1 dåse tomat koncentrat

1 spsk. oregano

1 okse bouillonterning

1 dl. vand

½ tsk. muskatnød

4 store spidskålsblade (eller flere små)

400 gram hyttost

2 æg

2 dl. revet parmesan

1 håndfuld frisk basilikum

Raps

Olie på spray

Serveres med lidt røde halve vindruer, friskhakket basilikum og revet parmesan

Fremgangsmåde:

Hak løg, chili og evt. hvidløg og svits det i 5 minutter ved 200 grader i olie i en beholder, der kan være i din airfryer kurv.

Tilsæt det hakkede kød og krydr det med salt og peber. Indstil airfryeren til 180 grader og giv det 7 minutter. Hak og rør i kødet undervejs et par gange.

Tilsæt tomat koncentrat, oregano, bouillon, vand og muskatnød og rør det godt sammen. Giv det hele 5 minutter ved 180 grader. Hæld det over i en anden beholder og sæt det til side.

Bland hytteost, æg, parmesan, friskhakket basilikum, salt og peber godt sammen. Jeg brugte en foodprocessor.

Smør beholderens bund med olie og læg en bund af 2 store spidskålsblade, fortsæt med kødsauce, hytteostblanding, 2 store spidskålsblade, kødsauce, hytteostblanding, resten af kødsaucen og resten af hytteostblandingen. Drys lidt rasp over og spray let med lidt olie på overfladen til sidst.

Beholderen sættes i airfryer kurven og der indstilles til 170 grader. Giv spidskålslasagnen 25 minutter.

Serveres med røde vindruer i halve, friskhakket basilikum og et drys revet parmesan

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *