Spaghetti i pesto med små kylling kødboller med gulerødder, persille og hvidløg

Spaghetti i pesto med små kylling kødboller med gulerødder, persille og hvidløg

Spaghetti i pesto med små kylling kødboller med gulerødder, persille og hvidløg

Spaghetti i pesto med små kylling kødboller med gulerødder, persille og hvidløg

Til 4 personer

Ingredienser:

400 gram kylling fars

1 dl havregryn, finvalset

2 gulerødder

½ bundt persille

1 rødløg

1 – 2 fed hvidløg

Evt. 1 frisk rød chili

Salt og peber

Lidt spray olie til stegning

400 gram spaghetti

Vand

Salt

1 – 2 glas rød pesto (alt efter hvor kraftig man ønsker pesto smagen)

Revet parmesan

Persille

Fremgangsmåde:

Gulerødderne rives, hvidløg presses, persille og løg hakkes fint. Bland det i kylling farsen sammen med havregryn, salt og peber. Tilsæt evt. finthakket chili. Jeg brugte en foodprocessor, da den både kunne blande, hakke og rive. Stil farsen på køl i ca. 30 minutter.

Sæt en stor gryde vand over med salt i til spaghetti.

Dyp en teske i et glas varmt vand og form herefter nogle små kylling kødboller.

Læg de små formede kylling kødboller direkte i airfryer bagepanden eller i airfryer kurven med bagepapir i bunden. Spray dem let med olie.

Giv kylling kødbollerne ca. 12 minutter ved 180 grader, vend dem efter 6 minutter og spray igen lidt med olie og steg dem færdige.

Kog spaghettien efter anvisningen på posen, så de er færdige lidt før kylling kødbollerne. Når spaghettien er kogt al dente, hældes vandet fra og herefter tilsættes pestoen, og det hele blandes godt sammen.

Server spaghettien i en dyb tallerken med kylling kødbollerne ovenpå. Riv parmesan henover og pynt med lidt hakket persille.

Tilberedt i Philips XL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *