Spaghetti a la carbonara med bacon, spinat og forårsløg (uden æg)

Spaghetti a la carbonara med bacon, spinat og forårsløg (uden æg)


Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Spaghetti a la carbonara med bacon, spinat og forårsløg (uden æg)

Til 2 personer

Ingredienser:

250 gram spaghetti

Vand

Salt

250 gram bacontern

1 bundt forårsløg

2 store håndfulde babyspinat

2 ½ dl madlavnings fløde med jævner

75 gram revet parmesan

Peber

Evt. chiliflager

25 gram parmesan

Hakket persille

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien i vand med salt efter anvisningen på pakken.

Kom bacon i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Giv det 8 minutter ved 200 grader. Tilsæt og bland forårsløg i skiver i baconen og giv 3 minutter ved 180 grader.

Tilsæt madlavnings fløden, parmesan, spinat og peber og rør det hele godt sammen. Giv det 5 minutter ved 180 grader og rør undervejs.

Tilsæt den kogte afdryppede spaghetti og rør det godt sammen med carbonara saucen. Giv det hele 3 – 5 minutter ved 180 grader.

Serveres med friskhakket persille og revet parmesan.

Tilberedt i en airfryer, størrelse XXL

Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *