Rodfrugter i kokosmælk med kylling, lime, peanuts og ris

Rodfrugter i kokosmælk med kylling, lime, peanuts og ris

Rodfrugter i kokosmælk med kylling, lime, peanuts og ris

Rodfrugter i kokosmælk med kylling, lime, peanuts og ris

Til 3 personer

Ingredienser:

500 gram kylling inderlår

1 tsk. røget paprika

Salt og peber

Olie

1 grøn chili

2 løg

1 spsk. frisk hakket ingefær

1 tsk. stødt koriander

1 spsk. karry

1 spsk. olie

Evt. 1 – 2 fed hvidløg

750 gram rodfrugter af rødbede, gulerod og pastinak (ca. 2 styk af hver)

1 dåse kokosmælk

Salt og peber

Lidt saft fra en lime frugt (husk ekstra lime til servering)

Ris, lime og peanuts

Fremgangsmåde:

Start med at blande røget paprika, salt og peber i en tallerken. Vend kylling inderlår i blandingen og kom det direkte i airfryer kurven eller en ovnfast beholder, der kan være i airfryer kurven. Jeg brugte en beholder, da jeg alligevel skulle bruge den til resten af retten. Spray med lidt olie og giv kylling inderlår 14 minutter ved 180 grader, vend dem halvvejs. Sæt kylling inderlår til side.

Hak løg, chili, ingefær og læg det i en ovnfast beholder, der kan være i din airfryer kurv. Tilsæt olie, koriander, karry og evt. hvidløg. Rør det godt sammen og giv det 4 minutter ved 200 grader. Rør en enkelt gang undervejs.

Skræl og skær rodfrugterne ud i grove tern og læg dem i beholderen sammen med kokosmælk. Drys med salt og peber og rør det godt sammen. Giv rodfrugterne 30 minutter ved 180 grader og rør et par gange undervejs. Smag til med lidt limesaft og evt. mere salt og peber.

Kog imens risene efter anvisningen på posen.

Lige inden servering tilsættes kylling og der gives 5 minutter ved 180 grader.

Serveres med en skål ris, lime både og peanuts

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *