Mozzarella gratinerede koteletter med urter og grillet peberfrugt samt nektarinsalat i rede af ærteskud

Mozzarella gratinerede koteletter med urter og grillet peberfrugt samt nektarinsalat i rede af ærteskud

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Mozzarella gratinerede koteletter med urter og grillet peberfrugt samt nektarinsalat i rede af ærteskud

Til 4 personer

Ingredienser:

4 koteletter

Olie

Salt og peber

½ glas grillede peberfrugter i olie

1 håndfuld blandet urter, jeg brugte persille og basilikum

1 bøf mozzarella

4 tsk grøn pesto

3 nektariner

1 stor avokado

200 gram edamame bønner med bælg eller 100 gram edamame bønner uden bælg

½ bundt forårsløg

1 chili (kan undlades)

1 – 2 store håndfulde ærteskud

1 lime

Evt. flute eller fladbrød. Se også opskriften på mexicansk inspireret fladbrød her

Fremgangsmåde:

Start med at tilberede salaten. Skær nektarinerne og avokadoen i tern, forårsløg og chili i skiver. Skær lime i kvarte. Hvis du bruger edamame bønner med bælg skal disse overhældes med kogt vand og stå i ca. 3 minutter inden bønnerne tages ud af bælgen. Hvis du bruger edamame bønner uden bælg, skal de bare tø op.

Læg koteletterne på grillpladen til din airfryer eller direkte i din airfryer kurv. Spray med olie og krydr med salt og peber. Giv dem 6 minutter ved 200 grader. Vend dem, spray med olie, krydr med salt, peber og giv dem 4 minutter mere.

Tag de grillede peberfrugter ud af olien, hak peberfrugterne og de grønne urter og bland det hele godt sammen.

Fordel urter og peberfrugter på koteletterne og skær herefter mozzarellaen i 8 skiver. Læg et par skiver ovenpå hver kotelet. Giv koteletterne 3 – 4 minutter ved 180 grader. Ved servering kommes 1 tsk. grøn pesto på toppen af hver kotelet.

Anret salaten ved at lave en rede af ærteskudene, kom resten af nektarinsalaten ned i hver rede og læg en ¼ lime på toppen. Serveres med de mozzarella gratinerede koteletter og evt. flute eller fladbrød til.

Jeg serverede retten med disse mexicansk inspireret fladbrød skåret i trekanter. Du finder opskriften her

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her , men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved højere temperaturer og længere tilberedningstid.

Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *