Mini farsbrød med bacon, rosenkål, gulerødder og parmesan

Mini farsbrød med bacon, rosenkål, gulerødder og parmesan

Til 3 personer

Ingredienser:

500 gram hakket svine og kalvekød

1 snackpeber eller 1 rød peberfrugt

150 gram ost i små tern, 16% fedt

Salt og peber

1 pakke bacon i skiver

500 gram rosenkål, fra frost

2 store gulerødder

Olivenolie

Salt og peber

Friskrevet parmesan

Frisk persille

Fremgangsmåde:

Skær peberfrugt og ost ud i meget små tern og bland dem i kødfarsen.
Krydr med salt og peber. Rør det hele godt sammen (jeg brugte en foodprocessor).

Opdel farsen i lige så mange portioner, som du har
baconskiver i pakken – ca. 10 portioner. Rul nogle små aflange ovale farsbrød
og vikl et stykke bacon om hvert farsbrød.

Skær gulerødderne i tykke skiver og bland dem med de frosne
rosenkål. Hæld dem i en pose eller skål og kom lidt olie, salt og peber ved.
Bland det hele godt.

Kom rosenkål og gulerødder ned på airfryer grillpanden eller
direkte i airfryer kurven. Læg mini farsbrødene ovenpå. Giv 14 minutter ved 180
grader og vend farsbrødene og giv herefter det hele 12 minutter mere.

Server mini farsbrødene ovenpå rosenkål og gulerødder. Riv
parmesan henover og kom lidt frisk persille på

Tilberedt i Philips XXL