Kylling, kartofler og jordskokker i parmesansauce med spinat, tomat og rugbrødschips

Kylling, kartofler og jordskokker i parmesansauce med spinat, tomat og rugbrødschips

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Kylling, kartofler og jordskokker i parmesansauce med spinat, tomat og rugbrødschips

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

Kyllingebryst, 450 gram

2 skiver rugbrød

Olie

Salt

1 fed hvidløg

1 løg

400 gram kartofler

5 styk jordskokker

1 tsk. paprika

1 tsk. chiliflager

Salt og peber

Olie

2 dl fløde

2 dl vand

1 hønsebouillonterning

2 dl revet parmesan

2 håndfulde babyspinat

8 styk cocktailtomater

Evt. lidt ekstra salt og peber

Frisk persille til pynt ved servering

Fremgangsmåde:

Skær rugbrødsskiverne ud i trekanter og læg dem i airfryer kurven. Spray dem med olie og drys med salt. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8 minutter. Ryst dem et par gange undervejs. Tag dem ud af airfryer kurven og læg dem på et stykke køkkenrulle.

Skræl og skær kartofler, løg og jordskokker ud i mindre både/stykker. Bland i en pose kartofler, jordskokker, løg, paprika, chiliflager, det pressede fed hvidløg og olie. Ryst posen godt og hæld blandingen ned i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Indstil airfryeren til 180 grader og giv 8 minutter, ryst undervejs et par gange.

Tilsæt fløde, vand og bouillonterning. Rør det godt sammen og giv 5 minutter ved 180 grader. Rør undervejs, så bouillonterningen opløser sig.

Skyl spinaten og tryk væden fra med hænderne. Skyl og halver tomaterne. Bland spinat og tomat i beholderen og rør godt. Tilsæt parmesan og smag evt. saucen til med lidt ekstra salt og peber.

Halver kyllingebrysterne og læg dem øverst i beholderen ovenpå grønt og sauce.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv 10 minutter. Vend herefter kyllingestykkerne og giv det hele 15 minutter mere.

Server retten med frisk persille og rugbrødschips

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *