Juletræs brødstænger med spinat og flødeost

Juletræs brødstænger med spinat og flødeost

Juletræs brødstænger med spinat og flødeost

Juletræs brødstænger med spinat og flødeost

Til 2 juletræer

Ingredienser:

1 færdig pizza dej
100 gram frisk spinat
150 gram flødeost naturel
Salt og peber
Olie til pensling

Fremgangsmåde:

Skyl og læg den friske spinat i en gryde og rør til den falder sammen (et par minutter). Læg spinaten i et dørslag og lad den dryppe og køle af. Tryk herefter overskydende vand fra og klip/hak spinaten i mindre stykker.

Bland og rør flødeost med spinat, salt og peber.

Læg pizza dejen ud på et stykke bagepapir som et rektangel. Del dejen på midten. Gør herefter følgende ved hver halvdel pizza dej:

Skær en trekant ved at skære fra øverste midte og ud til hvert nederste hjørne. Smør dejen med halvdelen af spinatblandingen og saml herefter de to overskydende dej trekanter til en stor trekant, der lægges ovenpå trekanten med spinatblandingen. Se fotos

Skær herefter juletræets grene på hver side uden at skære helt ind til midten. Sno hver gren og lad toppen blive som den er. Se fotos

Pensl begge juletræer med olie og klip bagepapiret til rundt om træet. Løft bagepapiret med træet over i airfryer kurven. Giv hvert juletræ ca. 10 – 12 minutter ved 180 grader eller indtil de er gyldne og gennembagt. Løft forsigtigt juletræet ud og lad det køle lidt af.

Tilberedt i Philips XL

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *