Ding dang – Frikadelle stang

Ding dang – Frikadelle stang

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Ding dang – Frikadelle stang

Til 6 personer

Ingredienser:

500 gram hakket kalve og svinekød

1 tsk. groft salt

peber

1 dl. dansk vand

1 løg

½ håndfuld frisk persille

2 ½ spsk. mel

1 æg

1 færdig rulle pizzadej, firkantet

125 gram ricotta

1 håndfuld frisk baby spinat

2 spsk. revet parmesan

Salt og peber

Evt. lidt persille til pynt

Fremgangsmåde:

Hak løg og persille. Rør kødet med salt og tilsæt resten af ingredienserne til farsen. Stil frikadelle farsen på køl.

Bland ricotta med hakket baby spinat og parmesan. Smag til med salt og peber.

Rul pizzadejen ud på et stykke bagepapir og smør ricotta cremen på, undgå at smørre helt ud til kanterne.

Fordel frikadelle farsen ovenpå og rul dejen sammen på den lange led. Tryk enderne godt sammen og skær nogle snit på toppen af frikadelle stangen (se evt. videoen)

Klip lidt af bagepapiret til men sørg for at der er papir nok omkring, så du kan løfte frikadelle stangen over i airfryer kurven.

Løft frikadelle stangen over i airfryer kurven ved hjælp af bagepapiret og lad den runde lidt, så den har form som et U.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv den 15 minutter. Vend frikadelle stangen ud af airfryer kurven ved hjælp af en tallerken og læg den i airfryer kurven igen med modsat side op. Giv den de sidste 15 minutter ved 180 grader. Tag frikadelle stangen ud og lad den hvile i 10 minutter.

Skær frikadelle stangen i skiver, pynt evt. med lidt persille og server

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *