Burritos med hakket oksekød, kidney bønner, majs, ris, salsa og cheddar

Burritos med hakket oksekød, kidney bønner, majs, ris, salsa og cheddar


Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Burritos med hakket oksekød, kidney bønner, majs, ris, salsa og cheddar

Til 6 styk burritos – ca. 3 personer

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød

Olie

Mexicansk krydderi blanding

Evt. hakket frisk chili eller chiliflager

1 dåse kidney bønner

1 dåse majs

3 dl. kogte ris

4 spsk. cremefraiche

1 glas taco sauce/salsa

100 gram cheddar ost

6 styk hvede tortillas

Salat, avokado, rød peber og lime til servering

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie op i 2 minutter ved 180 grader i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Tilsæt det hakkede oksekød med det mexicanske krydderi. Hvis man ønsker chili i, skal det også tilsættes. Giv oksekødet 7 minutter ved 180 grader og hak kødet fra hinanden og rør et par gange undervejs.

Tilsæt kidney bønner, majs, kogte ris, cremefraiche, taco sauce og cheddar ost. Bland det hele godt sammen. Giv burritos fyldet ca. 10 minutter ved 180 grader, eller indtil det hele er godt varmet igennem.

Fordel fyldet på de 6 tortillas ved at lægge en aflang stribe på midten og ned på tortillaen (se evt. videoen), folde tortillaens bund op mod midten og siderne indover. Fold et stykke sølvpapir om for at holde på fyldet og varmen.

Serveres sammen med salat, avokado rød peber og lidt lime.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *