Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Bøf bearnaise i fad med hakket oksekød, kartofler og ærter

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

400 gram hakket oksekød, magert 4 – 7 % fedt

Salt og peber

Evt. 1 rød chili i tynde skiver

1 stort rødløg, eller 2 små (kan erstattes af 1 porre)

400 gram kartofler, skrællet vægt

Olie

salt

1 par håndfulde frosne ærter

1 bæger bearnaisesauce

Fremgangsmåde:

Bland okse farsen med salt, peber og evt. tynde chili
skiver. Pres farsen ud i bunden af en ovnfast beholder, der kan være i din
airfryer kurv.

Fordel løg skiverne (eller porre skiverne) ovenpå farsen.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem ovenpå
løg skiverne i flere tynde lag. Spray lidt olie og drys med salt på hvert lag
kartoffel skiver. Giv fadet 30 minutter ved 170 grader.

Fordel de frosne ærter ovenpå kartoflerne og hæld herefter bearnaisesaucen
ovenpå. Sæt temperaturen til 180 grader og giv de sidste 15 – 20 minutter,
eller indtil kartoflerne er møre.

Serveres evt. med en salat til

Tilberedt i Philips XXL