Aubergine ruller med ricotta og spinat creme i tomatsauce

Aubergine ruller med ricotta og spinat creme i tomatsauce

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Aubergine ruller med ricotta og spinat creme i tomatsauce

Til 2 personer

Ingredienser:

1 – 2 styk auberginer (afhængig af størrelsen)

Groft salt

250 gram ricotta

2 håndfulde frisk babyspinat

1 bundt hakket persille

50 gram revet parmesan

1 æg

1 fed hvidløg

Salt og peber

Evt. tørret chili flager (kan udelades)

1 glas tomatsauce, 500 ml (jeg brugte en ret krydret tomatsauce – tomat pastasauce kan også bruges)

1 bøf mozzarella

Evt. frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde:

Halver auberginen og skær nogle lange tynde skiver fra midten af. Gem gerne de yderste stykker af auberginen, som ikke kan bruges til at lave ruller af, til en anden ret eksempelvis en ret med kartofler. Se evt. denne opskrift med aubergine, mozzarella og kartoffel tærte

Drys godt med salt på aubergine stykkerne og lad dem ligge og trække i 10 minutter. Tør dem herefter af med køkkenrulle.

Bland imens en creme af ricotta, hakket frisk spinat, hakket persille, parmesan, æg, presset hvidløg og evt. lidt chili flager. Smag til med salt og peber.

Kom en lille klat ricotta og spinat creme på hver skive aubergine og rul dem herefter sammen. Gem resten af cremen.

Annonce:

Kom lidt tomatsauce i bunden af en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Læg aubergine rullerne ovenpå saucen. Fordel herefter resten af ricotta og spinat cremen ovenpå og hæld resten af tomatsaucen over. Riv små stykker af bøf mozzarellaen og fordel dem øverst på tomatsaucen.

Sæt beholderen i airfryer kurven og indstil på 180 grader. Giv aubergine rullerne 20 minutter.

Server/pynt evt. med lidt frisk basilikum. Retten kan spises som tilbehør eller som kødløs ret

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *