Æggekage med champignon, skinke, bacon, tomater og purløg

Æggekage med champignon, skinke, bacon, tomater og purløg

Æggekage med champignon, skinke, bacon, tomater og purløg

Til 4 personer

Ingredienser:

9 æg

1 dl madfløde

1 tsk. bagepulver

Salt og peber

350 gram champignon

Lidt olie

150 gram skinkestrimler

Cocktail tomater

1 bundt purløg

1 pakke bacon i skiver

Fedtstof til at smøre bageform

Serveres med rugbrød til

Fremgangsmåde:

Tag kurven ud af airfryeren og læg bacon skiverne direkte på
bunden af din airfryer beholder. Sæt kurven i igen og giv ca. 6 – 7 minutter
ved 200 grader (ved at lægge bacon skiverne under din airfryer kurv undgår man
at baconen krøller og flyver under tilberedning). Tag baconen ud af airfryeren
og læg det på fedtsugende papir. Tør bunden af for overskydende fedt med et
stykke køkkenrulle.

Skyl og rens champignonerne og skær dem ud i skiver. Læg dem
i airfryer kurven og spray med lidt olie. Giv dem 6 minutter ved 180 grader,
ryst kurven undervejs.

Spray en bageform/ovnfast beholder, der kan være i din
airfryer kurv, med fedtstof. Læg de stegte champignoner og skinkestrimlerne i.

Pisk æg med fløde, bagepulver, salt og peber og kom
æggemassen over i bageformen. Bland det hele sammen.

Sæt bageformen i airfryer kurven og giv 35 – 40 minutter ved
170 grader, eller indtil æggekagen er fast.

Pynt æggekagen med kvarte cocktail tomater, afklippet purløg
og bacon skiverne. Serveres med rugbrød til.

Tilberedt i Philips XXL